Het bestuur van de stichting bestaat uit sociaal betrokken mensen die ieder vanuit hun eigen achtergrond gegrepen zijn door de levenslust van hun ambassadeurs. Hun werkzaamheden doen ze zonder bezolddiging en met vergoeding voor gemaakte kosten en met grote passie en tomeloze inzet.

Peter Zaal

Voorzitter

Hallo allemaal, ik ben Peter Zaal uit Utrecht, getrouwd met Ineke en vader van 3 kinderen. Johan en ik waren klas- en huisgenoten tijdens onze studie voor tuin- en landschapsarchitect te Boskoop. We kennen elkaar dus nu al een kleine 30 jaar. Tijdens onze studententijd, toen Johan nog een gezonde jonge kerel was, was hij al net zo’n doorzetter en rasoptimist als nu. We hielpen elkaar toen met ontwerpopdrachten, koken en onderdak.

Nu Johan en Annie door hun lichamelijke beperkingen extra hulp kunnen gebruiken om door te gaan met hun goede werk zet ik mij daar ook graag voor in.

Ton Reijnhout

Penningmeester

Johan kwam als nieuwe collega in mijn leven. Nog lopend en later met krukken. Zijn enthousiasme en gedrevenheid in zijn werk viel me gelijk op. Problemen kent Johan niet want voor een levenslustig iemand als hij worden dat uitdagingen. Johan laat zich niet beperken door zijn beperkingen. Want gaat het niet zoals het moet dan moet het zoals het kan.

Het is prettig toeven met hem en zijn positieve kijk op het leven. Samen met Annie en mijn vrouw Willemijn gaan al jaren enkele weken op vakantie en ondanks de vele verzorging en begeleiding kom ik ontspannen thuis.

Dat heb je bij goede vrienden en goede vrienden helpen elkaar.

Hetty Vorselman

Secretaris

Hallo, ik ben Hetty Vorselman-Pas, een spontane vijftiger met veel belangstelling voor de medemens. Getrouwd met een oud-collega van Johan. Mijn persoonlijke drive voor deze bestuursfunctie in de stichting “Vol levenslust” heeft te maken met het feit dat ik meer dan veel bewondering heb voor de positieve levensinstelling van de ambassadeurs Johan Hartmann en Annie Weernink van de stichting “Vol levenslust”.

‘Het leven is vol met kansen, laten we ze benutten.’

Menu